Avís Legal

Condicions Precedents

Aquestes condicions generals controlen l’ús legal permès d’aquesta web www.relats.com  (en endavant Relats) com a responsable legal. Aquest avís legal regula el lliure accés i l’ús que el propietari del lloc web ofereix als usuaris d’Internet. L’accés al web implica l’acceptació sense reserves d’aquest avís. La utilització de l’àrea d’usuaris o l’adquisició de productes o serveis es regeixen per les condicions particulars previstes en cada cas, d’acord amb el que s’acordi mitjançant l’ús dels serveis.

Propietat Intel·lectual

Els textos, imatges, logos, emblemes, sons, animacions, vídeos, codi font i resta de continguts inclosos en aquest web són propietat de Relats, o en té el dret d’ús i, en aquest sentit, aquesta informació està protegida per les lleis de propietat intel·lectual i industrial vigents. Queden expressament prohibits la transmissió, total o parcial, distribució, reproducció o emmagatzematge de qualsevol dels continguts d’aquestweb, sense l’autorització prèvia i expressa del titular. D’altra banda, els usuaris poden utilitzar o emmagatzemar el contingut per al seu ús personal, tot i que està totalment prohibit reproduir elements o continguts d’aquest lloc web amb finalitats lucratives o comercials.

Acceptació dels Termes

Relats pot actualitzar i modificar la informació del web, la configuració, la presentació, les condicions d’acceptació, els termes del contracte, etc., sense previ avís i en qualsevol moment. L’empresa responsable del web no garanteix que aquest lloc web estigui lliure de virus i rebutja qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb la persona o empresa que pugui tenir problemes causats per possibles interrupcions o errors en l’accés al web o al seu contingut. D’altra banda, la companyia no es fa responsable de possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’alguns canvis en els istema informàtic. El propietari/titular del web no es fa responsable de possibles danys o perjudicis que puguin ser causats per l’ús que es faci de la informació sense cap tipus de consteniment, o com a resultat dels serveis o opinions de terceres persones.

Responsibilitat dels enllaços

En el cas de l’empresa responsable del web no assumirà responsabilitas pels serveix i la informació d’altres llocs web que s’hi hagin enllaçat. RELATS no exercita cap control ni supervisa el contingut d’aquests enllaços, ja queva en contra de la legislació vigent. Tampoc supervisa ni aprova els canvis o qualsevol tipus d’informació relacionada amb aquestes pàgines web. Aconsellem els visitants de les pàgines que actuiïn amb cura i consultin les condicions temporals legals que el web pot exposar. RELATS no respon ni es fa càrrec de cap responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin relacionar-se amb el funcionament, la disponibilitat i la continuïtat dels enllaços.

Encaix d’acord i codi aplicable a la llei regional

RELATS i l’usuari renuncien expressament a qualsevol altra jurisdicció diferent dels jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, a la qual se sotmeten en cas de qualsevol controvèrsia que pogui produir-se per l’accés o l’ús d’aquest lloc web, ja que el contracte electrònic d’aquest document es va formalitzar a la ciutat de Barcelona (Espanya).